Βαφή Εσωτερικών Χώρων

Όλα τα κτίρια, παλιά και καινούργια χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάψιμο ή τουλάχιστον ένα φρεσκάρισμα (π.χ. στην περίπτωση ενός διαμερίσματος προς ενοικίαση).  

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι πολλά διαμερίσματα άβαφτα επί χρόνια απωθούν υποψήφιους ενοικιαστές.  Το βάψιμο απολυμαίνει γενικά τον χώρο ενώ οι χρωματικές αλλαγές επηρεάζουν θετικά και την ψυχολογία μας.

Πριν από κάθε ελαιοχρωματισμό, καλύπτουμε με νάιλον και χαρτόνια όλους τους χώρους όπου θα πραγματοποιήσουμε τις εργασίες βαψίματος.

ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Επαγγελματισμός & Καθαριότητα

Εργαζόμαστε προσεκτικάκαθαρά, και με επιμέλεια, ενώ στο τέλος των εργασιών της ημέρας, καθαρίζουμε όλους τους χώρους ώστε να μην υπάρχουν σκόνες. Όλοι οι ελαιοχρωματισμοί πραγματοποιούνται με χρώματα αρίστης ποιότητας για όλες τις επιφάνειες: σπατουλαριστούς τοίχους, γυψοσανίδες, εξωτερικές επιφάνειες σπιτιών, κτιρίων, και επαγγελματικών χώρων.

Βάφουμε με την σωστή προεργασία και με τα κατάλληλα υλικά πόρτες, κουφώματα, μπαλκονόπορτες, ξύλινα γαλλικά παντζούρια, ντουλάπες, και ξύλινα ντουλάπια.


Διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει

Όσον αφορά την επιλογή χρώματος, η χρωματική βεντάλια διαθέτει κυριολεκτικά άπειρη ποικιλία. Πάρετε ιδέες, αλλά λάβετε την τελική απόφαση αφού έχετε αποφασίσει για τα υπόλοιπα χρωματικά στοιχεία του χώρου π.χ. ταπετσαρίες επίπλων ή και τοίχων, χαλιά, κουρτίνες κτλ.


Με προσοχή στη λεπτομέρεια

Επίσης, ο προσανατολισμός του δωματίου που θέλουμε να βάψουμε παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δωμάτια με θέα στον νότο, λαμβάνουν γενικά περισσότερο φυσικό φως και είναι σε θέση να αντέξουν πιο βαθιά χρώματα. Από την άλλη πλευρά, ένα βορινό δωμάτιο ενδέχεται να υποφέρει από έλλειψη φωτός.

Tip!

Τα χρώματα είναι μια αντανάκλαση του φωτός. Εάν χρησιμοποιήσουμε π.χ. το λευκό, υποθέτουμε ότι αυτό θα φαίνεται πάντα το ίδιο. Όμως σε ένα βορινό δωμάτιο με λίγο φως, θα φαίνεται πιο γκριζωπό. Μια ιδέα για ένα δωμάτιο με λιγοστό φως θα μπορούσε να είναι να βάψουμε γύρω από το παράθυρο μια πιο σκούρα απόχρωση «αναγκάζοντας» το μάτι μας να αναζητήσει και να δει με περισσότερη ένταση το φως.

Χρωματικές ακρότητες καλό είναι να αποφεύγονται σε μικρούς χώρους και ιδίως εάν αυτοί δεν είναι αρκετά φωτεινοί.